Telefonos segítség:
+36303012178

Kiemelt ajánlataink

Mi is az a vízionizátor / lúgosító készülék?

A készülék a rajta átáramló vizet elektronokkal tölti fel, ezt a folyamatot nevezzük ionizációnak. Ettől a folyamattól a víz könnyen leadható elektronoktól bővelkedővé válik, azaz antioxidáns hatása lesz. Többségükben ezek a mobilis elektronok aztán semlegesítik a szabad gyököket, mely gyökök így nem a szervezetünk sejtjeitől rabolnak elektronokat degenerációt okozva (pl. mutáció, öregedés, stb.) hanem a megivott víztől - ezt a vizet nevezik Japánban Kangen víznek.

Mintegy mellékhatásként a víz lúgos kémhatásúvá válik, mely jó oldószer lévén segít az egyes, szervezetben lerakódott salakanyagok feloldásában és eltávolításában. A víz klasztermérete is kisebb lesz, így könnyebben bejut a sejtekbe.

A készülékek legértékesebb része a platina bevonatos titán elektróda, legérzékenyebb része pedig az ion szelektáló membrán.

Kedves Látogató!


Amennyiben Ön egészséges és ezt az állapotát szeretné megőrizni, akkor időben, ha gyógyulni szeretne, akkor pedig pont jókor látogatott el hozzánk. Ehhez a szándékához mi azzal tudunk hozzájárulni, hogy szervezetét méregtelenítjük, sejtjeit lúgosítjuk, szervezetét belülről hidratáljuk, fokozzuk vérkeringését, és ellenállóbbá tesszük a szabadgyökök ellen.

Ehhez nem kell mást tenni, mint megfelelő mennyiségű tiszta ionizált (azaz antioxidáns) lúgos vízet inni nap mint nap. Mi akik fogyasztjuk elmondhatjuk, hogy köszönjük meggyógyultunk és egészségesek maradtunk.

A frissen ionizált lúgos víz fogyasztása számos előnnyel jár, melyet felelőséggel gondolkodó kutatóorvosok minden ember számára javasolnak. Az ilyen víz fontosságáról misem árulkodik jobban mint az, hogy egyre több helyen, és mára már nem csak a távol-keleti országokban, az alternatív rákgyógyászat részeként használják.

 

Arra azonban gondolni se jó, hogy a hazai csapvíz lassan már csak autómosásra lesz jó, mert napról napra szennyezettebbé válik mindenféle nehézfémmel és vegyszerrel. 80÷100 évvel ezelött, mikor még a háztartások és a környezet nagyrészt mentes volt ezen anyagoktól "csak" minden ötvenedik ember szenvedett valamiféle rákos megbetegedéstől. Mára, mikor már 2300 különféle karciogén / rákkeltő anyag mutatható ki a csapvízből is, már minden második, harmadik ember rosszindulatú daganattal kényszerű szembesülni. Férfiaknál minden második lesz áldozata a ráknak, míg például nőknél minden nyolcadiknak lesz biztosan mellrákja. Az sem csoda tehát, hogy az elmúlt húsz évben a gyermekkori rákos megbetegedések 300%-kal emelkedtek meg, melyek kapcsolatba hozhtók a vérből is kimitatható, az ott felgyűlt méreganyagokkal. A rákbetegség mára már kezd járványszerűvé válni.

 

A mérgek, a vegyszerek, a karciogén anyagok által okozott rákbetegségek kezelhetők a szervezet méregtelenítésével, sőt ezzel is kell, hogy elkezdődhessen bárminemű gyógyítási folyamat. Erre valóak pl. a már otthon is használható kombinált víztisztító és a víz ionizáló vízionizátor - lúgosító berendezések.

 


 

Példaként a saját esetemet osztom meg, mely már-már történelem - szerencsémre!

A kálvária 2003-ban kezdődött, mikor is orvosokhoz kellett fordulnom, hogy valami nagyon nincs rendben velem - de miután 28 éves voltam csak legyintettek a bajaimra és azzal küldtek haza, hogy túl sokat dolgozok és pihenjem ki a munkahelyi stresszt. Próbáltam. De csak nem lett jobb, sőt, romlott a helyzet és egy év múltán már akkora volt a baj, hogy pillanatok alatt a műtőben találtam magam - megalázottan, elnyűtten és nagyon fáradtan. A diagnózisban egy agresszív rákfajtát jelöltek (melanoma) meg a nagyra nőtt tumor kiváltó okaként. Tessék, rákbeteg lettem - gratulálok, megérte a sok hajtásért. Soha nem gondoltam, hogy velem valaha is ilyen szörnyűség megeshet és szégyenként éltem meg a diagnózist. A főorvosnő azzal indokolta a műtét létjogosultságát, hogy vagy a sebészi beavatkozás vagy nincs tovább. Utólag tudtam meg, hogy így sem adott többet 7-8 hónapnál. Ekkor kezdődött az útkeresés a gyógyulás felé.

 

A további kezeléseket (kemoterápia és társai) ezután már tudatosan elutasítottam - több szörnyűségre nem vágytam. Ellenben néhány ígéretesnek tűnő alternatív gyógymódot választottam, melyek közül a Gerson diétamagyarított változata volt a leghosszabb és egyben talán a leghatékonyabb is. Ennek a módszernek az egyik alapköve az intenzív immunrendszer erősítés frissen préselt zöldséglevekkel. (Azért levekkel, mert annyi sárgarépát és salátát, mint ami két-három liter léhez kell nem lehetne elrágcsálni nap nap után.) De több doboz keserű B-17 vitamint is megettem biztos ami biztos alapon.

 

A napi több liter zöldség- és gyümölcslé mellett (ez havonta közel 100 liter!!!), hogy szervezetemet megfelelő módon méregtelenítsem és lúgosítsam, sok-sok gyógyteát és különböző vizeket ittam pl. desztillált víz, mely utólag szerintem zsákutca és veszélyes is, csakúgy, mint az összes ásványi anyagától mentesített túlszűrt vízek, mely savasak(!), valamint optimalizált lúgos vizet. Próbálkoztam deutérium csökkentett víz házilagos előállításávál is a fizikai tövények és tulajdonságok figyelembevételével, de ki tudja, hogy pontosan mi volt a vegyészkedésem végterméke, mert ezt a paramétert (deutérium tartalom) sajnos nem tudtam mérni. (megj.: kereskedelmi forgalomban kapható deutériumcsökkentett szénsavas víz, de mint a neve is jelzi savas - igazán készülhetne legalább semleges kivitelben, természetesen így is nagyon hatékony a tanulmányok szerint.)

 

Aztán idővel felszerelkezhettem annyi számomra hasznos és szükséges ismerettel valamint eszközzel, hogy elkezdhettem az elfogyasztás előtt álló zöldség- és gyümölcslevek egyes tulajdonságait megmérni, hogy vajon mi lehet a titka, hogy már számtalan embernek segített meggyógyulni a lébőjt. Több tényező (pl. enzimek, vitaminok, ásványi anyagok, stb.) között itt vált fontossá számomra a pH ( savasság - lúgosság ). Ugyanis azt tapasztaltam, hogy a zöldséglevek többségének a pH-ja a lúgos tartományban (például pH 8) van, azaz lúgosak és így lúgosítanak is, míg a gyümölcslevek pH-ja a semleges (pH 7) alatt vannak, azaz savassak (például pH 5,6). (megj.: a cékla is savas és erős hasfájásokat okozott, ha egy-két gumónál többet ittam belőle)

 

Ekkor jött a kérdés, hogy az ionizált lúgos vízről hallottam-e már? Mert ez a víz több értékes tulajdonságot egyesít, pl.: szűrt, tehát tiszta és klórmentes; magas a pH-ja azaz lúgos kémhatású így lúgosít; extra elektronokkal feltöltött így antioxidáns; és mindennek tetejében nem újkeletű dolog. A távolkeleti országokban (Japán, Korea, Tajvan) több évtizedes tradíciói vannak (a kutatások 1954-ben kezdődtek), több ország egészségügyi minisztériuma pedig engedélyezte használatát kórházakban is, azaz biztonságosnak tekinthető a fogyasztása. Szóval a lúgos víz nem volt ismeretlen, mert bár pH 8,2-es vizet tudtam készíteni már odahaza is optimalizálóval, de az ionizáltság valami teljesen újként hatott. Ezt az ionizáltságot nevezzük ORP-nek (oxigén redoxi-potenciál) és mV-ban mérjük. Az ivóleveimben az ORP tendenciája nem volt egyértelműen elkülöníthető zöldségekre és gyümölcsökre, mert többnyire csak a citrusok levét tudtam a negatív tartományban mérni (-80 mV), a többi pedig a 0 mV környékén, illetve az enyhén oxidáló tartományba esett (+20mV).

 

Megfelelő mennyiségű pénz hiányában, és mert azt itthoni forgalmazó számomra megfizethetetlen volt és részletfizetéssel sem segített, egy hirtelen jött gondolatot gyors cselekvés követett. Egy külföldi gyártótól vízionizáló készüléket szereztem be, hogy mielőbb fogyaszthassam és megtapasztalhassam az ionozált lúgos víz hatásait - ez van még most is. Nos, az első néhány hét nem volt valami kellemes, igaz nem is követtem az előírt fokozatosságot és rögtön a pH 9,5 körüli vizeket kezdtem el inni (napi 3-4 liter a többi folyadék mellett). Mellékhatásként elkezdett a torkom fájni és néha a csontjaim is sajogtak (az influenza szerű tünetek a lúgosítás, illetve méregtelenítés természetes velejárói). Ha egyszerre egy üveggel ittam meg - mely közel egy liter - akkor pedig a fejem zsongott a hirtelen jött oxigén fröccstől. Úgy két hónap után normalizálódni kezdett a helyzet és már kezdtem érezni, hogy ez a lúgos víz sok energiát ad plusszba pl. a tanuláshoz, vagy a mindennapi fizikai munkához - egyszerűen felfrissít.

 

Tapasztalatom szerint étkezések környékén és alkalmával lúgos vizet fogyasztani nem szabad, mert lassul az emésztés. Arra is felhívják a gyártók a figyelmet, hogy például kérdezzük meg a fogdokit az ionizált lúgos víz fogyasztásáról, ha aktuálisan fogászati kezelés alatt állnánk. Nos, egy fedőtömés csere alkalmával megkérdeztem az orvost, de nem tudott ellenérvként felhozni a fogyasztás ellen semmit - ennek ellenére, míg nem kötött meg teljesen a tömés nem ittam vizet, nehogy kioldódjon valamely komponens. A másik fontos dolog, hogy valamely vesebetegséggel élők konzultáljanak a kezelőorvosukkal a lúgos víz fogyasztásával kapcsolatosan. Pl. itt is hagyatkozva a gyártóra az sem mindegy, hogy mennyi ionizált lúgos vizet fogyaszt el egy vesekezelt naponta.

 

Mindezen tapasztalatokat együttvéve előnyös változásokra számíthat egészségben és vitalitásában mindaz, aki elszánja magát az ionizált lúgos vizek mindennapos fogyasztására. Számomra is különösen fontos, hogy a "Happy End" az egészségben és fiatalosan megélt hosszú évek múltán jön majd el. Megjegyzendő, hogy sorstársaimnak minden alternatívát meg kell ragadniuk, mert sosem tudhatjuk, hogy mi segíthet meggyógyulni- Jó egészséget kívánok! Mohos Tamás -

Tiszta ionizált lúgos vizzel az egészséges életért!